DÅCTA

Via Evenemang menyn hittar du en händelsekalender och utgivna nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång. I Om oss menyn hittar du allmän information om föreningen, dess kommittéer och styrelsemedlemmar. Kolla in menyn Kom med för att ansöka om medlemskap i föreningen!

Klicka var här för att komma till DåcTalk

President Tarja Halonen på DåcTalk

Målet med diskussionsserien DåcTalk är att lyfta fram relevanta teman av intresse för doktorander och forskare i början av sin karriär och göra dem mer synliga för den större allmännheten. Vi är ärade att få välkomna president Tarja Halonen som talare på den första installationen av DåcTalk.

Vi har en hemsida!

Kan du fatta?! Tidigare i höst fick DÅCTA sitt helt egna logo och nu har vi till och med en egen hemsida! Vi kommer att fira lanseringen av hemsidan under höstmötet den 12 november!

COVID19 info vid ÅA

Åbo Akademi anpassar verksamheten till coronaepidemin i enlighet med diverse anvisningar. Läs mer på ÅAs hemsida om de senaste åtgärderna.

Vad är på G?

Håller du utkik efter evenemang riktat åt doktorander under hösten och vintern? Du kan sluta leta! Kolla in DÅCTAs kalender dit vi samlat alla evenemang för hösten och vintern 2020!

previous arrow
next arrow
Slider